Popurri de cançons i danses del Renaixement

25 març

Hola a tothom!

Activitat acabada de sortir del forn per vosaltres, alumnat de 4t. Aquest cop, a la vegada que descobrim la fantàstica música del renaixement ens iniciarem en l’ús d’una eina molt útil i atractiva anomenada Genially.

Escoltarem i cercarem informació sobre diversos tipus de música renaixentista i crearem una presentació de materials ben diferent utilitzant Genially. Bàsicament és una eina per crear presentacions, a l’estil de PowerPoint però modernitzades amb animacions, dissenys i stickers propis per decorar cada treball que vulguem realitzar. Es poden crear pòsters, presentacions, línies cronològiques, documents, mapes temàtics, postals i Infografies.

El millor que té Genially és que ofereix plantilles predissenyades a les quals només hem de modificar la informació que vulguem. Un altre avantatge és que es pot descarregar el material un cop acabat ( tot i que perd algunes funcions) per si de cas ens quedem sense Internet o per si volem tenir-lo accessible offline.

Genially permet afegir imatges, textos, àudios de SoundCloud i Spotify, vídeos de Youtube, fotos de flickr, Instagram, Facebook, etc. als materials, i compta amb milers d’opcions de disseny i animació dels elements que s’inclouen en els treballs.

Els materials creats es poden compartir fàcilment a través de la URL, el codi d’inserció i també es poden descarregar en format html. Aquí hi trobareu unes completes indicacions sobre com començar amb l’eina i a classe n’explicarem el funcionament.

He creat un Genially que conté l’explicació de la Tasca que haureu de fer. Si feu clic sobre els … podreu expandir la pantalla. La imatge és interactiva.

Bona feina!!!

 

Anuncis
%d bloggers like this: