Compositors/es de BSO amb Popplet

11 gen.

PHola alumnes de 3r!

Per completar el tema de les BSO i els seus compositors, he pensat en proposar-vos una activitat que vaig preparar fa un parell de cursos i que va donar molt bon resultat: el popplet de compositors de cinema.

Haureu de fer el següent: triar un dels compositors de BSO d’entre uns quants que tot seguit us diré i recopilar dades biogràfiques importants juntament amb les seves millors BSO. Ho haureu de presentar tot mitjançant un esquema interactiu que fareu amb l’eina Popplet, molt i molt fàcil d’utilitzar.

Anem a pams:

1.- Trieu un dels compositors següents: Michael Kamen, Thomas Newman, John Williams, Jerry Goldsmith, Howard Shore, Ennio Morricone, Henry Mancini, Hans Zimer, Rachel Portman, James Horner, Nicola Piovani.

2.- Entreu al web de Popplet i registreu-vos. Tot i que és una eina molt fàcil d’usar, us he preparat unes instruccions detallades, feu clic a la imatge.

Instruccions popplet ppt

Situeu en el centre de l’esquema una imatge del compositor/a amb el seu nom i data de naixement i mort ( si s’escau), al voltant popplets amb la informació biogràfica més detallada i, finalment, popplets amb ellaços a youtube amb les BSO més destacades i imatges de les pel·lícules indicant el seu títol.

Aquí teniu un petit exemple que us he preparat sobre la pel·lícula Avatar d’en James Cameron.

Exemple popplet avatarA classe repassarem el més bàsic i la resta és cosa vostra. Som-m’hi!

Anuncis
%d bloggers like this: