Amadeus, fitxa de la pel·lícula.

6 maig

Hola de nou!

Amb l’alumnat de batxillerat ja tenim feta i enllestida la introducció històrica al Classicisme i ara toca veure una pel·lícula que ens acabarà de situar: veurem la famosíssima Amadeus. Ja disposen d’una fitxa amb activitats sobre el film, que aniran resolent més o menys sobre la marxa i aquesta és la tasca que els proposo.

Heu de fer una nova entrada al vostre blog dedicada a aquesta pel·lícula. Què haureu de fer?

– Escriure una nova entrada explicant quin tema estem treballant, quina pel·lícula esteu veient i què penjareu tot seguit.

– Crear un document nou amb les activitats i les vostres respostes (caldrà copiar els enunciats). Recordeu que la fitxa té dues parts: la primera en la que teniu tres apartats amb qüestions concretes sobre la pel·lícula i la segona amb unes quantes preguntes sobre el desenvolupament de la història.

– Un cop fet el vostre document, cal convertir-lo a PDF i penjar-lo al blog. Ja ho hem fet un cop i vaig enviar-vos instruccions concretes de com fer-ho.

– Per últim haureu de penjar un vídeo que contingui el fragment de la pel·lícula que més us hagi agradat, impactat, que contingui la música que més ha cridat la vostra atenció… qualsevol cosa que us hagi pogut resultar interessant i caldrà explicar perquè.

Per si de cas algú perd la fitxa , us la penjo en PDF, feu clic sobre la imatge.

 

PDF

 

I, de moment, això és tot, bona feina!!!

Anuncis
%d bloggers like this: