BON NADAL I FELIÇ 2014!!!

23 des.

Free-Download-+-Modification-Christmas-Cards-1Ja són aquí les desitjades Vacances de Nadal!!! Després del fantàstic concert del passat divendres 20 de desembre que ens van oferir els alumnes de 1r d’ESO, 4t d’ESO, 1r de Batxillerat i la Coral arriba ja el moment de descansar.

Us desitjo que passeu uns dies molt feliços en companyia de la família i amics. Ens retrobarem al gener amb il·lusió renovada.

Aquí us deixo la meva felicitació nadalenca. És ben especial ja que està codificada…. l’arbre de nadal en lloc de boles i ninots té com a ornaments codis QR, que són gràfics molt semblants als codis de barres que ens donen informació molt diversa sobre productes de tot tipus ja que poden contenir enllaços a webs, missatges de text, vídeos, punts de geocalitazció… moltes coses! He creat els codis QR al web Unitag Qrcode, és facilíssim! Prova-ho i envia originals felicitacions de Nadal a la família i amics.

Per a desxifrar-los necessites un telèfon mòbil i una aplicació que els pugui llegir, per exemple: per a iPad l’aplicació QRafter funciona molt bé i per a Android pots usar les aplicacions Bidi o Barcode Scanner. Obre l’aplicació i apropa l’scaner a cada codi, així podràs obrir l’enllaç ocult! Moltes gràcies al blog Hacemos música compartimos música per aquesta idea tant original!

Arbre de Nadal QRBon Nadal, feliç any nou i que no pari la música!

Anuncis
%d bloggers like this: