Batxillerat medieval!

10 nov.

Monjo   Holaaaa!!!!

He pensat en aprofitar una boníssima idea que he         trobat al blog de la Mª Jesús Camino Hacemos Música Compartimos Música, moltes gràcies!!!

L’alumnat de Batxillerat, que està finalitzant l’estudi de la música medieval, farà un treball per reunir audicions de diferents tipus de música de l’Edat Mitjana. Creareu un Popurri Medieval 2.0 interactiu que consti d’imatges i vídeos de la música principal de l’Edat Mitjana: Cant Gregorià (diferents exemples), lírica profana (Trobadors, Cantigas, Joglars, etc.), instruments medievals (cornamusa, fídula, etc) i naixement de la polifonia (Organum, Ars Antiqua i Ars Nova).

A més dels apunts de classe i el llibre de text, podeu buscar informació a les següents pàgines web: Bloc de M. Carmen Fernádez, profe de música de Cayón. La Web de 4t d’Enrique Callejo i el Wix “Audicions Edat Mitjana” d’Anabel Bovio.

El collage ha de constar d’un mínim de 8 imatges a les que assignareu 2 audicions (vídeos youtube) per a cadascuna, representatives de cada tipus de música medieval, encara que si algú s’inspira i vol ampliar el treball pot arribar a 12 o més exemples. Per fer aquesta tasca utilitzareu dues eines: el COLLAGE de fotos amb PIZAP i la imatge interactiva amb vídeos de Youtube de THINGLINK, que ja coneixeu.

Per no fer més llarga aquesta entrada, us he preparat unes senzilles instruccions. Feu clic a la imatge.

Imatge per penjar instruccions pizap i thinglink

Com a exemple us deixo un mini poupurri que he fet. Com veureu no és medieval…. no vull donar-vos pistes pel vostre treball ;-P                                      Feu clic a la imatge i el veureu.

PIZAP DIBUXOS '80

ATENCIÓ!! Un cop acabada la tasca, incrusteu el pouporri en una nova entrada del blog fent un petit escrit comentant què heu fet, quines eines heu utilitzat i quin és l’objectiu d’aquesta tasca.

Bona feina!!!

Anuncis
%d bloggers like this: