Em presento! Thinglink

17 set.

Thinglink 1Alumnat de 4t i Batxillerat: aquesta és la vostra primera activitat utilitzant una eina 2.0 molt interessant: Thinglink. Gràcies al blog “Hacemos Música compartimos música” per mostrar-la”.

Fa poc que ens coneixem i, és clar, sabem molt poc els uns dels altres així doncs he pensat que ens podriem presentar i parlar sobre el que ens agrada, els nostres interessos i aficions.  Farem doncs el nostre retrat creant una imatge interactiva que mostri el que més ens agrada mitjançant enllaços a internet.

Serà obligatori incloure:

– Una imatge base, que us agradi especialment, sobre la que posar-hi enllaços.

– El vostre vídeo predilecte.

– La vostra cançó preferida.

– Un instrument musical que us agrada o que us agradaria tocar.

– La imatge d’un lloc al que us agradaria viatjar.

– La imatge de l’últim llibre que heu llegit i us ha agradat.

També podeu incloure altres coses, per exemple: pel·lícula preferida, aficions, animals de companyia, esports que practiqueu, la professió que us agradaria exercir en el futur…

Per fer-ho entreu a Thinglink, us registreu utilitzant les dades del compte gmail que haurem creat, pujeu la primera imatge base i comenceu a enllaçar (fent clic a qualsevol punt de la imatge) seguint el model que us explicaré a classe.

De moment, aquí teniu el meu Thinglink. Em presento!

Thinglink profe

Alumnes de Batxillerat: aquesta activitat serà la vostra primera entrada del Blog. Així doncs, un cop realitzada enllaçeu-la.

Som-hi!

Anuncis
%d bloggers like this: