Batxillerat: som bloggers

17 set.

Blogs i loveDesprés de donar-hi moltes voltes… he decidit que el meu alumnat de Batxillerat crei el seu propi Blog. Penso que pot ser una bona idea treballar amb diversitat d’eines 2.0 i, una forma de tenir recollits tots els treballs que anireu fent a manera de quadern personal pot ser aquesta: crear el vostre propi blog.

En sereu els dissenyadors/es, administradors/es i responsables. Sou ben lliures de donar-li l’aspecte que més us agradi però sempre tenint ben present que es tractarà un Blog Educatiu que mostrarà les vostres activitats, treballs i pensaments… Tal i com us he explicat farem servir Blogger, és per això que ens crearem un compte gmail que ens dóna accés a un univers de possibilitats a la xarxa.

A classe us mostraré els passos bàsics però la creació i administració la fareu a casa, per aquest motiu us enllaço les instruccions creades per la professora Mª Jesús Camino Rentería, a qui dóno les gràcies per la seva magnífica feina i la seva generositat amb tots nosaltres. Gràcies companya!

Anuncis
%d bloggers like this: