El Jazz, tema nou per 2n d’ESO!

30 març

Hola nois i noies!

En pocs dies reprendrem el curs amb energies renovades després de les merescudes vacances. Per anar escalfant motors, us penjo els materials que anirem fent servir per treballar aquest nou tema: el Jazz!. És una música vital, energètica i amb una història fantàstica que junts poc a poc anirem descobrint.

Per seguir les explicacions de classe us he preparat un powerpoint i, per garantir que ningú es perd res de res, farem servir un document de seguiment que us donaré fotocopiat. Si algú el perd pot fer clic a la imatge de sota i tornar a imprimir-lo.

jazz

Com sempre teniu a disposició materials per repassar a casa i també per escoltar música. Us penjo un parell de coses molt interessants:

– Un wix elaborat per en Jose Luis López que conté tota la teoria que veurem a classe a més de moltes audicions, vídeos i activitats. Molt interessant i ben elaborat, gràcies company!

Wix El Jazz

– Una línia del temps sobre el jazz amb audicions i breus explicacions sobre els diversos estils que treballarem. També hi ha activitats que podrem fer per repassar continguts. Aquest material l’ha creat l’Adelaida Ibañez del Blog Música Selvatge, gràcies!

Línia del temps

 

Anuncis
%d bloggers like this: