Més jocs per repassar notes, figures, compassos

11 set.

Hi ha moltes activitats a la xarxa que són fantàstiques per aprendre jugant. Aquí us en deixo unes quantes més per repassar tot el que hem anat treballant i a més passar una bona estona.

Som-hi!!!

– En primer lloc una presentació molt completa que, de la mà dels personatges Papageno i Papagena de l’òpera la Flauta Màgica d’en W.A.Mozart, ens fan un recorregut pels elements que hem estat treballant. Cliqueu a la imatge i tafanegeu!

– El castell de la música…. una noia molt eixerida us fàrà un recorregut per aquest fantàstic castell mentre us explica moltes coses sobre el llenguatge musical, us ho perdreu???

– Oi que alguna vegada oblides el nom d’algun signe musical?? Això no pot tornar a passar! Posa’t a prova fent el següent exercici, ho faràs genial!

Els signes musicals.

– El blog Musicameruelo és una font inesgotable de recursos musicals, gràcies Mª Jesús! aquí teniu uns quants jocs per jugar amb les notes, les figures i les equivalències.

– I unes quantes activitats més sobre compassos, figures i signes de repetició! Quina bona nota que treureu a l’exàmen si les feu! Vinga!

Els compassos.

El compas 2/4.

El compàs 3/4.

El compàs 4/4.

Més sobre els compassos.

Mots encreuats.

Anuncis
%d bloggers like this: